ΑΦΟΙ Α. ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ
  • el
  • en

Εταιρία

Η  εταιρία ζωοτροφών ΑΦΟΙ Α. ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ βρίσκεται στα Βασιλικά στο 25ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στο χώρο των ζωοτροφών εδώ και 80 χρόνια.  

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από το 1930 παρασκευάζει σύνθετες ζωοτροφές υψηλής ποιότητας για να καλύψει τις ανάγκες του κάθε ζώου. Χρησιμοποιεί πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας , ώστε να συμβάλει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραγωγή και ταυτόχρονα στην άριστη ποιότητα. Παράγει σύνθετες ζωοτροφές για αιγοπρόβατα , βοοειδή , κουνέλια, χοιρινά , πτηνά , άλογα και εμπορεύεται και διαθέτει τροφές για σκύλους-γάτες. Ισορροπιστές –βιταμίνες ,γάλατα , πλάκες λήξεως κ.α. 

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επίσης διαθέτει όλων των ειδών τις πρώτες ύλες όπως καλαμπόκι, σόγια , σιτάρι, τριφύλλι κ.α. Διαθέτει σύστημα πιστοποίησης ISO 22000 , HACCP.Στόχος της είναι ο έλεγχος των πρώτων υλών κατά την αγορά , η άριστη ποιότητα κατά την παραγωγή , η συσκευασία και διανομή του τελικού προϊόντος ώστε να συμβάλει στην υψηλή απόδοση των ζώων και στην καλύτερη τιμή για τον Έλληνα κτηνοτρόφο.